Home All Keluarga Wanita Panggil Nama Pertama Suaminya, “Adakah Saya Dalam Masalah?”

Wanita Panggil Nama Pertama Suaminya, “Adakah Saya Dalam Masalah?”

2409
0
Wanita Panggil Nama Pertama Suaminya, “Adakah Saya Dalam Masalah?”

Setiap daripada kita pasti pernah berhadapan dengan situasi tegang bersama pasangan dan ketika itulah, kebanyakkan daripada kita akan mula memanggil nama penuh pasangan dengan nada yang tegas.

Jadi, tidak hairanlah mengapa setiap orang dapat mengenalpasti bahawa mereka telah melakukan sesuatu kesalahan jika dipanggil dengan nama sebenar.

Tidak terkecuali dengan sebuah video yang dimuat naik oleh satu akaun Twitter yang dikenali sebagai @iamshuhaiza dimana terdapat seorang lelaki yang menyangka dirinya telah melakukan sesuatu kesalahan terhadap isterinya.

Hal ini kerana, isterinya itu telah memanggil nama sebenar pemuda berkenaan iaitu David dengan nada yang agak tegas. Justeru itu, lelaki itu bertanya “adakah saya melakukan kesalahan?” sebaik sahaja wanita itu memanggilnya dengan panggilan tersebut. Lebih melucukan apabila pemuda terbabit juga telah menyemak tarikh di kalendar sekiranya dia terlupakan hari penting mereka.

Ternyata, situasi itu telah mencetuskan gelak tawa warga netizen yang rata-ratanya terhibur setelah melihat gelagat pemuda berkenaan selain daripada memuji tindakan lelaki itu yang kelihatan sangat menjaga hati isterinya.

Posting itu telah mendapat perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 20.9 ribu tontonan umum, 1.3 ribu ulang kicau dan komen berserta 1.1 ribu tanda suka menerusi laman akaun Twitter berkenaan.

“Hahaha macam kita…”

Wanita Panggil Nama Pertama Suaminya, “Adakah Saya Dalam Masalah?” 1

Wanita Panggil Nama Pertama Suaminya, “Adakah Saya Dalam Masalah?” 2

“Muka dia…”

Wanita Panggil Nama Pertama Suaminya, “Adakah Saya Dalam Masalah?” 3

Wanita Panggil Nama Pertama Suaminya, “Adakah Saya Dalam Masalah?” 4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here