Home All Keluarga ‘Dari Sekecil Tapak Kakimu Anakku’ – Terima Hadiah Kahwin Dari Bapa, Pesanan...

‘Dari Sekecil Tapak Kakimu Anakku’ – Terima Hadiah Kahwin Dari Bapa, Pesanan Ini Runtun Hati

2686
0

‘Dari Sekecil Tapak Kakimu Anakku’ – Terima Hadiah Kahwin Dari Bapa, Pesanan Ini Runtun Hati | Apabila sampai jodoh untuk berkahwin, ibu bapa merupakan orang paling sedih untuk melepaskan anak masing-masing.

Mana tidaknya, tanggungjawab menjaga anak sudah bertukar tangan kepada menantu. Sudah tentulah perasaan bercampur baur antara sedih dan gembira mengharapkan anak bahagia buat selamanya.

Seperti perkongsian wanita ini di Twitter, dia menerima hadiah kasut semasa kanak-kanak berserta nota dari ayah. Pesanan ringkas itu membuatkan si anak sebak.

Hadiah kahwin paling aku ingat

‘Dari Sekecil Tapak Kakimu Anakku’ – Terima Hadiah Kahwin Dari Bapa, Pesanan Ini Runtun Hati 1

hadiah kahwin

hadiah kahwin

Perkongsian yang mendapat lebih 4k retweet ini turut meruntun hati netizen di Twitter. Mereka turut bersedih membaca nota ikhlas daripada bapa yang terlalu sayangkan si anak. Bapa berpesan supaya suami menjaga anak dengan sebaiknya seperti mana dia menjaganya sewaktu kecil.

Aku kenal kasut ni

hadiah kahwin

hadiah kahwin

Mengimbau kembali kenangan, wanita ini berkata suasana riuh rendah semasa sesi membuka hadiah kahwin menjadi sepi sebaik sahaja dia melihat hadiah tersebut. Air mata terus gugur diikuti tangisan ahli keluarga yang lain.

Ada surat dari ayah

hadiah kahwin

Sumber : Farah Syaza

CONTINUE READING

‘Dari Sekecil Tapak Kakimu Anakku’ – Terima Hadiah Kahwin Dari Bapa, Pesanan Ini Runtun Hati 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here