Home All Isu Semasa Tak Fikir Soal Saman Adik Ipar, Hidayah Gembira Tengok Anak Sudah Pandai...

Tak Fikir Soal Saman Adik Ipar, Hidayah Gembira Tengok Anak Sudah Pandai Berjalan

2409
0
Tak Fikir Soal Saman Adik Ipar, Hidayah Gembira Tengok Anak Sudah Pandai Berjalan

Tak Fikir Soal Saman Adik Ipar, Hidayah Gembira Tengok Anak Sudah Pandai Berjalan | Meskipun kini sedang kecoh mengenai kes saman yang dibuat oleh pelawak Ali Puteh terhadap balu kepada arwah pelawak dan pelakon Abam Bocey iaitu Siti Norhidayah.

Namun, menjengah ke laman Instagram Hidayah, dia dilihat terus cekal dalam menempuh kehidupan bersama anak tunggalnya, Syed Uthman Hamzah hasil perkahwinan bersama arwah Abam Bocey.

Hidayah Seronok tengok Hamzah dah boleh jalan

Menerusi entri di IG, Hidayah meluahkan rasa gembira dan mendoakan agar anaknya yang kini sudah mencecah usia lebih setahun itu membesar dengan baik sebagai seorang anak yang soleh.

BACA JUGA : Amalan Tersembunyi Abam, Mr Os dan Pak Yus Ketika Hidup, Ustaz Hanafi Bongkar Kenapa Ramai Ziarah Jenazah Mereka.

Membesar jadi anak soleh seperti ayah dia

Melihat di ruangan komen, rata-rata peminat memberi kata semangat kepada ibu tunggal itu supaya cekal dan tabah menghadapi ujian hidup.

Tak Fikir Soal Saman Adik Ipar, Hidayah Gembira Tengok Anak Sudah Pandai Berjalan 1 Hidayah Hidayah Hidayah

Arwah Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar telah meninggal dunia pada 10 Februari lalu akibat demam panas. Jenazah arwah telah dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Jalan Sungai Pusu, Gombak.

Sumber : Hidayah_abam

Tak Fikir Soal Saman Adik Ipar, Hidayah Gembira Tengok Anak Sudah Pandai Berjalan 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here