Home All Isu Semasa “Suami Kena Rampas Dengan Jantan Pun Sakit Juga” – Rumah Tangga Hampir...

“Suami Kena Rampas Dengan Jantan Pun Sakit Juga” – Rumah Tangga Hampir Musnah Angkara N4fsu Songsang

2774
0
jantan

“Suami Kena Rampas Dengan Jantan Pun Sakit Juga” – Rumah Tangga Hampir Musnah Angkara N4fsu Songsang | BENARLAH kata orang, jodoh pertemuan serta takdir perpisahan itu terletak di tangan Tuhan. Namun, kelangsungan rumah-tangga juga menjadi tanggungjawab bersama antara suami dan isteri.

Terbaharu, tular di Twitter mengenai kisah rumah tangga yang hampir musnah gara-gara suami yang bern4fsu songsang.

Menerusi perkongsian itu, pasangan berkenaan kini dalam proses untuk memfailkan penceraian selepas suaminya kantoi mempunyai hubungan dengan seorang lelaki.

“Bekas teman wanita saya tanya pasal suami dia. Aduh. Seriau pula nak jawab. “Mereka dalam proses nak bercerai sebab suami dia main jantan.

jantan

Perkongsian yang mendapat perhatian ramai di Twitter.

“Tapi suami dia memang g4y sejak sebelum kahwin lagi. Boleh tahanlah lelaki tu,” ujar seorang pelayar Twitter.

Dalam perkongsian sama, dia turut menyertakan satu paparan skrin perbualan bersama isteri malang tersebut.

Dikongsi pada Sabtu, posting itu ternyata mengundang perdebatan ramai pelayar Twitter.

Betul. Saya kenal ramai gay yang dah kahwin. Insaf tu kita gembiralah. Banyak yang lagi lincah selepas kahwin. Kasihan bini.

NETIZEN

Rata-ratanya menyuarakan rasa kurang senang memandangkan perbuatan itu bukan sahaja berdosa, malah boleh meruntuhkan hubungan keluarga yang dibina secara sah.

“Jika kamu g4y, tolong jangan kahwin. Kamu menyakiti isterimu. “Percayalah, saya tahu macam mana perasaan isteri apabila dapat tahu suami mereka g4y.

jantan

Sebahagian perbualan WhatsApp yang dikongsi di Twitter.

“Akad nikah bukan sekadar lafaz aku terima nikahnya,” tulis @sydfarhan_ sehingga menerima hampir 18,000 ulang kicau (Retweet).

Menurut netizen di ruangan komen, nasihat itu bukan sekadar untuk lelaki bern4fsu songsang, malah turut ditujukan kepada golongan l3sbian.

Malah kata netizen, isu ini seolah-olah igauan ngeri untuk wanita masa kini dalam hal memilih suami yang betul-betul tulen dan tidak bern4fsu songsang serta terlibat dalam amalan LG*BT.

“Suami kena rampas dengan jantan pun sakit juga.

“Betul. Saya kenal ramai g4y yang dah kahwin. Insaf tu kita gembiralah. Banyak yang lagi lincah main jantan selepas kahwin . Kasihan bini.

“Bukan sekadar sakiti isteri tapi meletakkan dia dalam bahaya. Bayangkan suami kena HI*V? Tanpa pengetahuan dia, dia bersama pula dengan isterinya. Then, isteri pula dapat HI*V. Bila dah cerai isteri ni, nak menikah lain tapi baru tahu dia ada HI*V.

HI*V ni lebih mudah tersebar dikalangan g4y. So, hati² para wanita. Kalau dah tahu suami g4y, better cepat² buat HI*V test dan dapatkan rawatan sepatutnya. Nak tunggu suami berubah, mungkin agak sukar dan makan masa. Jadi, jagalah diri kita.

My friend tahun ni dah masuk 6 tahun perkahwinan. never touched! masih suci. lepas kahwin baru tahu suami g4y. pernah minta fasakh, tapi suami tak nak lepas sebab suami dia orang pejabat agama. untill now, my friend hidup macam orang asing dalam rumah. pity her.

“Ada juga kahwin kena paksa dengan keluarga. Ya tu memang jadi masalah,” tulis beberapa netizen di Twitter.

“Suami Kena Rampas Dengan Jantan Pun Sakit Juga” - Rumah Tangga Hampir Musnah Angkara N4fsu Songsang 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here