Home All Isu Semasa Luqman Dahului Undian Anugerah Golden Boy “Terima Kasih Jabatan Netizen Negara…”

Luqman Dahului Undian Anugerah Golden Boy “Terima Kasih Jabatan Netizen Negara…”

1421
0
Luqman Dahului Undian Anugerah Golden Boy “Terima Kasih Jabatan Netizen Negara…”

Luqman Dahului Undian Anugerah Golden Boy “Terima Kasih Jabatan Netizen Negara…”  | Memang power netizen Malaysia! Baru-baru ini dimaklumkan pemain bola sepak negara, Luqman Hakim Shamsudin sudah mendahului carta undian Anugerah Golden Boy 2020 anjuran media Itali Tuttosport.

Ini adalah hasil usaha para netizen Malaysia yang bertungkus lumus mengundi pemain harapan negara yang mewakili KV Kortrijk ini kekal mendahului carta undian, Luqman sehingga kini mendapat 4,688 undian.

Terima kasih netizen

Kedudukan Luqman kini sudah mendahului pesaing terdekatnya pemain Sporting Lisbon Eduardo Quaresma yang mendapat 3,164 undian setakat ini.

Anugerah Golden Boy Bukan Calang-calang Anugerah

Tidak mustahil dengan kautan undi sebegitu, Luqman berpeluang cerah disenaraikan dalam senarai 20 pemain terakhir yang akan duimumkan 15 Oktober ini.

Anugerah Golden Boy Anugerah Golden Boy

Anugerah Golden Boy, bukanlah calang-calang anugerah sebaliknya ia pernah dimenangi oleh pemain hebat seperti Wayne Rooney, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Paul Pogba dan yang terbaru, Joao Felix.

Anugerah Golden Boy

Penyerang muda sensasi negara, Luqman Hakim Shamsudin kini sedang memulakan karier profesionalnya, di kelab bola sepak bawah KV Kortrijk di Belgium, Eropah.

Sumber : Bernama

Luqman Dahului Undian Anugerah Golden Boy “Terima Kasih Jabatan Netizen Negara…” 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here