Home All Isu Semasa Kongsi Ucapan Penghargaan, Dr Noor Hisham Tak Lupa Jasa ‘Sifu’ Walau Kini...

Kongsi Ucapan Penghargaan, Dr Noor Hisham Tak Lupa Jasa ‘Sifu’ Walau Kini Dijulang Hero Negara!

3983
0
Kongsi Ucapan Penghargaan, Dr Noor Hisham Tak Lupa Jasa ‘Sifu’ Walau Kini Dijulang Hero Negara!

Kongsi Ucapan Penghargaan, Dr Noor Hisham Tak Lupa Jasa ‘Sifu’ Walau Kini Dijulang Hero Negara! | Sempena sambutan Jubli Emas Penubuhan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) pada 18 Mei lalu, Dr. Noor Hisham telah memuat naik di laman facebooknya beberapa keping gambar kenangan beliau ketika zaman pengajian di UKM bersama mentornya.

Selain menzahirkan rasa bangga menjadi sebahagian daripada alumni UKM yang merupakan antara universiti tertua di Malaysia, Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia itu juga turut merakamkan ucapan penghargaan buat mentornya.

Menurut Dr Noor Hisham sepanjang bergelar pelajar, beliau telah berjumpa dengan ramai individu hebat yang telah memberikannya inspirasi serta bimbingan kepadanya selama ini.

Dr Noor Hisham

Dan salah seorang mentor beliau ialah Profesor Emeritus Dr Freda Andrea Meah yang menjadi tulang belakang kepada kejayaannya sepanjang melanjutkan pengajian.

Perkongsian beliau ini ternyata menarik perhatian warganet untuk mengucapkan perhargaan terima kasih kepadanya yang telah menjadi Hero Negara bersama barisan hadapan yang lain dalam menangani penularan wabak COVID-19, selain memuji kekacakan Dr Noor Hisham ketika zaman mudanya.

As an alumnus of UKM, for both my undergraduate and postgraduate degrees, I have met many extraordinary individuals that…

Posted by Noor Hisham Abdullah on Monday, May 18, 2020

BACA JUGA: Dr Noor Hisham Tersenarai Tiga Doktor Terbaik & Diyakini Dunia Perangi COVID-19

Kongsi Ucapan Penghargaan, Dr Noor Hisham Tak Lupa Jasa ‘Sifu’ Walau Kini Dijulang Hero Negara! 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here