Home All Isu Semasa Bela Kambing Dalam Rumah & Najis Bersepah Di Ruang Tamu, Dahsyat “Peel”...

Bela Kambing Dalam Rumah & Najis Bersepah Di Ruang Tamu, Dahsyat “Peel” Pelarian Rohingya

7083
0
Bela Kambing Dalam Rumah & Najis Bersepah Di Ruang Tamu, Dahsyat “Peel” Pelarian Rohingya

Sejak semalam tular di media sosial suasana di dalam rumah yang dipercayai disewa oleh pelarian Rohingya yang membela kambing di dalam rumah.

Dapat disaksikan najis kambing bersepah-sepah di ruang tamu yang langsung tidak dibersihkan sementelah wanita yang membuka pintu rumah berkenaan mendukung seorang anak kecil yang mudah terdedah kepada masalah kesihatan jika persekitaran tidak dijaga rapi.

Bagi orang-orang Malaysia, ruang tamu tempat paling selesa untuk berehat selepas seharian bekerja dan di situ jugalah ruang menonton tv. Yeah, memang bestkan lepak di ruang tamu tapi kalau dah kongsi dengan kambing, lain ceritanya.

bela kambing

Dalam rakaman video tersebut, dipercayai lokasi kejadian ini berlaku di Flat Sri Murni, Selayang di mana pihak yang bertanggungjawab menjaga kawasan flat ini mengatakan mereka mendapat aduan dari penduduk. Bila pergi buat pemeriksaan, mendapati penyewa yang juga pelarian Rohingya ini memang bela kambing di dalam rumah.

Perggg, hebat punya idea bela kambing. Tak terfikir oleh kita di Malaysia kecuali situasi darurat barangkali.

Terfikir di hati kami, bagaimanalah pelarian Rohingya ini boleh membawa kambing untuk tinggal sembumbung dengan najis tidak dikemaskan. Boleh pula bau dan dirinya rasa selesa?

BACA: Lelaki Dedah Antara Tuntutan Presiden Rohingya Malaysia, Dakwa Sumbang Kepada Ekonomi Negara.

Dalam rakaman itu wanita yang seakan tidak memahami bahasa Melayu (cuma bercakap sedikit-sedikit) pada awalnya seperti teragak-agak untuk membenarkan pemeriksa masuk ke rumah mereka. Di akhir rakaman, dapat didengar individu yang membuat pemeriksaan mahu suaminya bertemu pihak pengurusan untuk menyelesaikan masalah aduan bela kambing ini.

Pasti tuan rumah sakit kepala kalau tahu rumah yang disewa untuk manusia dikongsi bersama binatang, hikz.

Korang tontonlah sendiri video di bawah ini.

Baca Selanjutnya

Bela Kambing Dalam Rumah & Najis Bersepah Di Ruang Tamu, Dahsyat “Peel” Pelarian Rohingya 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here